Mali oglasi

besplatni mali oglasi

Kikinda|Zrenjanin|Pančevo|Vršac

Vaši besplatni mali oglasi  mi smo pravo mesto da gde će te postaviti svoj besplatni mali oglas 

Drago nam je da ste odabrali baš naš web-sajt da postavite svoj mali oglas.

 Pre postavljanja oglasa neophodno je da se registrujete(imate kratke instrukcije sa leve strane sajta ili ispod ako ste na mobilnom telefonu) i nakon toga možete postaviti vaš oglas.Ovde se mogu postaviti besplatni mali oglasi koji će trajati 14 dana, ili plaćeni mali oglasi i tada će vaši oglasi trajati 60 dana.

Postavljeni besplatni mali oglasi će biti odmah vidljivi korisnicima sajta dok kod premium oglasa potrebno je izvršiti uplatu od 1 euro u dinarskoj protivvrednosti (oko 118din) i tek posle uplate oglas postaje vidljiv (imaćete uputstvo na koji žiro-račun izvršavate uplatu kada budete postavljali svoj premium oglas)

Za reklamiranje na sajtu pošaljite nam upit na našoj kontakt formi i mi ćemo vam vrlo brzo odgovoriti. Nakon registracije nije neophodna nikakva verifikacija putem mejla. Registracija je neophodna kako bi kasnije mogli da izmenite ili obrišete vaš oglas.Registracija je krajnje jednostavna i besplatna.

Prilikom postavljanja oglasa budite konkretni,a ne uopšteni,jer je to u vašem interesu.Takodje je neophodno posatviti barem jednu fotografiju na postavljeni oglas.Za tačnost oglasa odgovara isključivo lice koje je postavilo oglas. Ukoliko imate sumnje da je neki oglas prevara ili da na neki način povredjuje zakon Republike Srbije kontaktirajte nas.

Mi sebe vidimo kao mesto koje ispunjava potrebe onih koji kupuju i prodaju i raduje nas činjenica da smo najpopularniji mali oglasi u Banatu koji svakodnevno spaja kupce i prodacve.

Želja nam je da vam naši mali oglasi budu omiljeno mesto za oglašavanje.

Za više informacije kliknite“O Nama” 

ili pogledajte,pretražite dodajte svoj mali oglas ovde“mali oglasi”

Kikinda | Zrenjanin | Pancevo | Vršac | Mali oglasiContacts:
Posted by: Aleksandar1980 on