O nama

mali oglasi Pancevo

Banatski mali oglasi Kikinda

mali oglasi

Banatski mali oglasi -dobrodošli

Ako želite na pravi način da se oglasite želite nešto da prodate,kupite,izdate,ne bitno da li je u pitanju Kikinda,Zrenjanin,Pančevo ili Vršac na pravom ste mestu, mi smo mali oglasi za vas.

Ovde se mogu postaviti mali oglasi bilo koje vrste (imate kratka uputstva na početnoj stranici) ,a takodje imate i mogućnost da postavite oglas vezan za podelu troškova prevoza stranica funkcioniše slično kao Bla bla car.

Kao što smo već rekli ovde možete postaviti i video na svom oglasu.

Potrebno je da fajl bude u mp4 formatu (većina telefona snima video u tom formatu) i da ne prelazi 9 mb. Pre uplada preporučujemo da posetite www.videosmaller.com i na njihovom sajtu kompresujete video materijal,nije potrebno ništa dodatno skidati i instalirati.

Ukoliko negde zapne 🙂 kliknite dole na Youtube ikonicu i pogledajte video uputstvo,a na našoj facebook stranici možete pogledati promocije,istaknute oglase i aktuelna dešavnja vezana  za naš sajt.

Naravno ukoliko već imate video postavljen na Youtubu ili nekoj drugoj platformi slobodno ga linkujte u opisu kada budete postavljali vaš oglas.

Svi podaci koje prikupimo o vama neće biti zloupotrebljeni u svrhu slanja reklama,anketa,istraživanja promocija i slično niti će ikada te informacije biti podljene trećim licima.  Svi nepristojni i duplo postavljeni mali oglasi će biti suspendovani.

Puno sreće u pronalaženju mušterija :)…

Ukoliko imate pitanja u vezi oglašavanja ili reklamiranja na našem sajtu slobodno nas kontaktirajte ovde ili preko naše facebook stranice..

Ako želite da nas ocenite kliknite ovde

Kikinda Zrenjanin Pancevo Vrsac |Mali oglasi

oglasi
Prijatelji sajta:

Kikinda nocu

Servisiranje racunara

Sam svoj nutricionista

Body shape fitnes studio

 

Pratite nas i na društvenim mrežama

mali oglasi  youtube

mali oglasi facebook