Kako napraviti oglas koji privlači kupce?

Naslov oglasa

Naslov je ono što se prvo vidi u pretrazi. Gledajte da naslov bude jasan i ne previše dugačak.Razmišljajte o tome kako bi ste vi vaš oglas ukucali u pretragu.

Opis oglasa

U ovom delu oglasa se slobodno raspišite.Recite u kakvom se stanju nalazi to što prodajete,koliko je staro,korišteno.Opišite kad i kako kupac može da vas kontaktira,kako organizujete dostavu. Nemojte koristiti samo velika slova u opisu jer takvi oglasi ne izgledaju lepo.Organizujte vaš opis u pasuse.

Fotografije

Oglasi bez fotografije nisu privlačni kupcima.Kao i kod teksta fotografije treba da budu jasne i da prikažu pravo stanje objekta koji prodajete.Za fotografije vam ne treba profesionalna oprema.Trudite se da slikate pod dobrim osvetljenjem.Ako slikate napolju gledajte da vam sunce bude iza ledja.Pozadina treba da bude jednobojna da bi se predmet koji slikate istakao.Slikajte predmet iz više uglova. Nemojte preuzimati tudje fotografije sa interneta!

Video

Nekada se govorilo da slika govori više od hiljadu reči,a mi kažemo da video govori više od hiljadu slika.Snimite video onoga što prodajete i pokažite kupcima kako vaš proizvod funkcioniše i radi.Svaki kupac voli to da vidi.Na Banatskim oglasima možete postaviti video pored oglasa i to na dva načina

1)Ubacite video tamo gde ubacujete slike

2)Dodajte Youtube link u opisu oglasa

Ukoliko ubacujete video na prvi način gledajte da video ne bude predugačak da ne bi opteretili sajt.

Srećne i uspešne prodaje vam žele Banatski oglasi